Yazz Collective

Bölümümüz tarafından 28.02.2024 Çarşamba Günü gerçekleştirilen sektör - öğrenci buluşmaları kapsamında bölgemizin turizm anlayışını değiştirme potansiyeline sahip ve Fethiye'nin tekne turizminde söz sahibi olmasına da katkı sağlayan bir işletmeyi okulumuzda misafir ettik. Yaklaşık üç sezondur hizmet veren Yazz Collective, Fethiye Turunç Pınarı koyunda yer alan ve kara yoluyla ulaşım imkanı olmayan butik bir işletme. İşletme Genel Müdürü Sayın Atilla SAYINMAN başta olmak üzere öğrencilerimizle söyleşi yaparak sektörde yer edinmek için eğitim gören öğrencilerimize rol model olan tüm Yazz Collective yönetim kadrosuna teşekkür ederiz.Yyaklaşık 4 saat kadar süren etkinlik öğrencilerimizin birebir departman amirleri ile yaptıkları konuşmalar ve iş başvuruları ile son buldu. Etkinlikle ilgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 05.03.2024 11:02

Son Etkinlikler