Telmessos Antik Tiyatro Açılışı

İ
lçemizde  uzun süredir devam eden Telmessos aAtik Tiyatro arkeolojik kazı çalışmaları ve restorasyon işlemleri sona ermiştir. Telmessos Antik Tiyatro açılışı 13.10.2022 tarihinde  Muğla Valiliği, Fethiye Kaymakamlığı ve Üniversitemiz ortaklığında hazırlanan açılış töreni ile gerçekleştirildi. Törende bölümümüz öğrencileri de protokol ve genel ikram servisleri için görev alarak katkı sağladılar. Fethiye İşletme Fakültesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü  öğrencileri ile ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyonda gelen misafirlere ve protokol üyelerine, antik tiyatronun sahnesine yerleştirilen bistro masalarda çeşitli yiyecek ve içecek servisleri öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikle ilgili diğer görsellere ulaşmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2022 18:04

Son Etkinlikler