"Sektörle İlerleme Söyleşileri" kapsamında Sayın Fikret BAŞARIR'ı ağırladık

Bölüm olarak öğrencilerimizi sektörle biraraya getirerek eğitimlerini ve akademik kariyerlerini olumlu anlamda etkilemek hedefindeyiz. bu hedefe ulaşma noktasında sektörden aldığımız destek göz ardı edilemez. bu sene ilkini düzenlediğimizi éSektörle İlerlee Sözleşileri" kapsamında  bölgemizin önemli turizm işletmelerinden Letoonia Club Otel bünyesinde çalışan Animasyon şefi Sayın Fikret BAŞARIR ile buluşma fırsatı yakaladık. 
Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle başlayan söyleşide Fikret Bey, 28 yıllık mesleki kariyerinden ve eğlence sektörünün önemli noktalarından bahsetti. Söyleşide, yabancı dil gerekliliğinden, sahip olacakları iş disiplininin kariyerlerinde nasıl etki edeceğine dek bir çok konuda deneyimlerini ve fikirlerini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Fikret BAŞARIR özellikle mikrofon kullanma teknikleri ve animasyonda gece şovlarının hazırlık aşamaları gibi teknik konularda da bilgi vererek paylaşımlarına devam etti. 
Soru-cevap şeklinde devam eden söyleşi yaklaşık olarak bir buçuk saat sürdü. Bölüm Başkanımız Sayın Öğr. Gör. Hilal GÜL'ün takdim ettiği teşekkür belgesi ve alkışlarla salondan ayrılmış olmasına rağmen söyleşi sonrası birebir göürşmek isteyen öğrencilerimizle de ilgilenme nezaketini gösteren konuğumuza ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Etkinlikle ilgili diğer fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 08.12.2022 16:42

Son Etkinlikler