Jiva Beach Resort yöneticileri ile öğrencilerimizin buluşması gerçekleştirildi...

Öğrenci - Sekrör Buluşması (Jiva Beach Resort)
Okulumuzun tüm bölüm öğrencilerinin davetli olduğu, sektör - öğrenci buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte bölgenin seçkin işletmelerinden Jiva Beach Resort yöneticileri ağırlanmıştır. Otel Genel Müdürü Syn. Ulaş Deniz'in açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte ilgili departman müdürleri ile öğrencileriiz karşılıklı konuşma ve sohbet imkanı yakaladılar. Öğrencilerimize iş başvuru deneyimi kazanma noktasında da katkı sağlayan etkinlikte Jiva Beach resort Otel yöneticilerinin öğrencilerimizle yapmış oldukları iş görüşmeleri sonrasında kendi bünyelerinde istihdam sağlayacakları öğrencilerimiz olduğunu ve bu noktada gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini belirttiler. Öğrencilerimizin derslerde almış oldukları eğitimleri, sektörün önemli temsilcilerinden Jiva Beach Resort bünyesinde pratiğe çevirme imkanı sağlayacak olmaları mesleki kariyerlerinde önemli rol oynayacaktır. Etkinliğimizle ilgili görseller için tıklayınız.

9.03.2022

Son Etkinlikler