6. Geleneksel Aşure Günü

Okulumuzun Akademik ve idari personeli ve öğrencilerinin katkısıyla gerçekleştirilen 6. Geleneksel Aşure Günü etkinliği büyük bir katılımla gerçekleşti. Davetli hocalarımız, dışarıdan misafilerlimiz, okul idari personelimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile renklenen etkinliğimizde  500 kase aşure dağıtımı gerçekleşti. Herkesi biraraya toplayan, bereketi ve şifalı kokusu ile herkesin yüzünü gülümseten aşuremizin yapımında, dağıtımında ve organizasyonun sağlıklı şekilde yürütülmesinde emeği geçen bölüm öğrencilerimize  ve  katılım sağlayan herkese Bölüm başkanlığı olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ve bu etkinliğin yapılmasında öncülük eden Okul Müdürümüz Prof. Dr. Fahri YİĞİT ve Müdür yardımcılarımız Öğr. Gör Emra DÖVER ve Öğr. Gör. Birol ÖZTÜRK nezlinde tüm hocalarımıza da bu paylaşıma sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Etkinlikle ilgili görsellere buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 11.11.2022 11:54

Son Etkinlikler