Zorunlu Staj Başvuru Süreci Başladı

Sevgili Öğrenciler,
2023 - 2024 yaz sezonunda yapacağınız staj için anlaşmış olduğunuz işletmelere staj başvuru formunu doldurup kaşeleterek imzalanmış şekilde hazırlamanız gerekmektedir. Ayrıca staj başvuru formu ile beraber SGK dilekçesi yazarak SGK'dan temin edeceğiniz evrakı 26.04.2024 tarihi mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliği'ne imza karşılığında teslim etmeniz gerekmektedir. SGK'dan istenen belge E-Devlet uygulamasından "SGK Tescil ve Hizmet Dökümü" bölümünden de temin edilebilir.

Belirtilen tarihe kadar bölüme başvurularını tamamlayan öğrencilerin isim listeleri ve staj yerleri bölüm internet sitemizden ilan eilecektir. Bu listede isminizin olup olmadığını varsa yanlışları bölüme bildirerek düzeltilmesi için kontrol etmeniz gerekmektedir. 

Yaz stajını yapacak öğrencilerin (listede adı bulunan öğrencilerin) staj dosyalarını bölümümüz internet sitesinden dijital olarak temin etmleri veya  elden staj dosyasını Bölüm Sekreterliği'nden  teslim almaları gerekmektedir.

40 iş günü yapmanız gereken stajınızın başlangıç ve bitiş tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Staj süresince sağlık sigortanız okulumuz tarafından günlük olarak yatırılacağından staj yapacağınız işletme buna dair sizlerden evrak isteyecektir. Bu evrakın temini için stajınız  süresince fethiye@mu.edu.tr mail adresine veya 0252 211 1317 numaralı elektronik faks numarasıyla okula ulaşarak ilgili evrakın tarafınıza ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz. 

Staj Başlangıç tarihi : 01.07.2024
Staj bitiş tarihi           : 15.08.2024

Stajını tamamlayan öğrenciler, staj dosylarını kuralına uygun şekilde doldurarak 2024 - 2025 güz dönemi ders alma bırakma haftasına kadar bölüm sekreterliğine imza karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. 

Staj dosyasının nasıl doldurulacağına dair ve staj süreci ile ilgili diğer sorular için video kaydını aşağıda sizlerle paylaşacağız.

Son Güncelleme Tarihi : 17.04.2024 23:47 Okunma Sayısı : 244

Son Duyurular