YAZ STAJINI YÜZ YÜZE YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Değerli Öğrenciler, 
2019-2020 yaz stajını yapacak olan bölüm öğrencilerimiz stajlarını 10 Temmuz itibariyle  DYS'den ilan edilecek uzaktan eğitim çalışmalaıryla gerçekleştirmiş olacaklardır. -ki bunun duyurusu daha önce yapılmıştı- Uzaktan eğitim çalışmaları şeklinde değil de birebir işletmeye giderek stajını yapmak isyteyen öğrencilerimizin ise...
  1. 15 Haziran 2020 tarihine kadar,  bölümümüz internet sitesinde yer alan “Staj Başvuru Formu”nu ve “SGK Dilekçesi”ni" doldurup bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.
  2.  
  3. Staj başvuruları  bölüm tarafınca kabul edilen öğrencilerin isimleri 17 Haziran 2020 tarihinde bölüm internet sitesinden ilan edilecektir. 
  4.  
  5. Listede ismi açıklanmış meslek stajını yüz yüze yapacak öğrenciler, iş yerlerine gitmeden önce staj dosyalarını 1 Temmuz 2020 tarihine kadar okuldan almak durumundadırlar. 
  6.  
  7. 15 günlük staj sürecini bitiren öğrenciler staj dosyalarını doldurup işletmeye onaylatıp 21 Ağustos 2020 tarihine kadar okula, bölüm sekreterliğine teslim etmiş olmaları gerekmektedir.
not: yüzyüze staj yapacağını bildiren ve bölüme başvuran öğrencilerin yukarıda belirtilen tarihlere dikkat etmeleri gerekmektedir. yüz yüze staj yapacağını beyan etmeden bölüme başvurmadan dosyasını doldurup getirenlerin stajları kabul olmayacak bu öğrencilerin DYS üzerinden gönderdikleri staj ödevleri değerlendirmeye alınacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 17.07.2020 22:33 Okunma Sayısı : 683

Son Duyurular