Staj Başvurusunu tamamlayan öğrencilerin kesin listesi yayınlandı.

Değerli Öğrenciler,

2021 - 2022 Bahar dönemi sonu staj yapacak öğrencilerin listesi son hali ile ilan edilmiştir. Ulaşmak için tıklayınız.
  • Listedeki bilgilerinde herhangi bir sorun olmayan öğrenciler staj dosyalarını Bölüm Sekreteri Zeliha Sakallı'dan imza karşılığında teslim alabilirler.
  • Staj dosyasını teslim alan öğrenciler yanlarında getirdikleri vesikalık fotograflarını dosyaya yapıştırarak Yüksekokul sekreterine mühürletmeleri gerekmektedir.
  • Staj dosyasının düzgün şekilde doldurulması önem arz etmektedir. staj dosyasının nasıl doldurulacağına dair bilgiler DYS üzerinde kayıtlı videoda mevcuttur. Staj dosyasını uygun şekilde doldurmadan teslim eden öğrencilerin stajları kabul edilmeyecektir.
  • Staj ile ilgili sorularınız için staj sürecinde DYS üzerinden ilgili öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Tarih Eren BABÜR'e ulaşabilirsiniz.
  • Staj ile ilgili tüm resmi duyurular bölümümüz resmi internet sitesinden yayınlanacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 03.06.2022 17:18 Okunma Sayısı : 439