Okul - Sektör Buluşmaları kapsamından Head Sommelier Hasan ŞIRVAN ile birlikteyiz.

Değerli öğrenciler,
Bölümümüzce düzenlenecek olan sektör - öğrenci buluşmaları kapsamındaki etkinlikte yıllarını F&B departmanında tecrübe sahibi olarak geçirmiş Sayın Hasan ŞIRVAN'ı okulumuzda misafir edeceğiz.  Antalya Hillside, Titanik Mardan Palace  gibi otellerde üst düzey F&B yöneticiliği yapmış olan Sayın Hasan Şırvan daha sonrasında ise Uluslararası Kruvaziyer şirketlerinden Virgin Voyage'da uzun yıllar görev aldı. Ulusal ve Uluslararası turizmde F&B yöneticiliği, tecrübeleri ve uzmanlık alanı olan şaraplar konusunda bizlerle yapacağı paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederiz. Bu paylaşımın bir paydaşı olmak isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz...

Tarih : 13.12.2023
Saat  : 14.00