Ders Kayıt Rehberi (ÖNEMLİ)

Değerli öğrenciler,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders kayıtları 15-19 Şubat 2021 tarihleri arasında online olarak uzaktan yapılacaktır.  Ders kayıtları öğrenciler tarafından belirtilen tarihler arasında yapılmalıdır. Öğrenciler tarafından kesinleştirilen ders kayıtları 22-26 Şubat 2021 tarihleri arasında danışmanınız tarafından kontrolleri yapılarak onaylanacaktır. Ders kayıt onay haftasında danışmanınıza ulaşark ders değişikliği veya düzeltmesi yapabilirsiniz ancak ders kayıt onay haftasından sonra herhangi bir değişklik yapılamaz.
Ders kayıtları esnasında sorun yaşamamanız adına  hazırlanmış olan "Ders Kayıt Rehberi" nden faydalanmanız gerekmektedir.  Ders kayıt rehberine aşağıdaki linkler aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Ders Kayıt Rehberi (1. sınıflar için)
Ders Kayıt Rehberi (2. sınıflar için)

Son Güncelleme Tarihi : 12.02.2021 22:11 Okunma Sayısı : 668

Son Duyurular